Fiets Inn fietsverhuur in De Koog
Van Der Linde fietsen in De Koog
Van Der Linde fietsen in De Cocksdorp

Fietsverhuur Texel

Voor een echt fietseiland is de voorziening van goed materiaal essentieel. Voor ons staat uw fietsplezier voorop en daarom doen wij er alles aan om voor u de ideale fiets aan te kunnen bieden. Bij 3 verschillende bedrijven verspreid over Texel kunt u goede fietsen huren. Fietsverhuur op Texel wordt aanbevolen bij een van de volgende 3 bedrijven:

  • Van Der Linde fietsen in De Cocksdorp
  • Van Der Linde fietsen in De Koog
  • Fiets Inn fietsverhuur in De Koog

Fietsverhuur op Texel is zeer eenvoudig geregeld en als u het van te voren online reserveert heeft u tijdens uw verblijf op Texel weer een zorg minder. Mocht u vragen hebben over het online reserveren van fietsverhuur op Texel, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Er zijn vele service mogelijkheden voor fietsverhuur op Texel, waar tienduizenden toeristen jaarlijks dankbaar gebruik van maken. Zo kunnen uw fietsen worden afgeleverd bij uw vakantieadres (vraag naar de voorwaarden!), maar ook bijvoorbeeld bij de boot. Indien u met een groot gezelschap reist kan uw fietsverhuur op Texel nóg gemakkelijker worden gemaakt: er kan worden gezorgd voor bagagevervoer van de boot naar uw accommodatie. Zo kunt u maximaal genieten van uw verblijf op Texel. Neem voor deze verzoeken graag vooraf even contact met ons op! 

Service

Al onze fietsen zijn in een topconditie. Maar natuurlijk kan het gebeuren dat u pech of schade krijgt. Geen enkel probleem! Onze unieke reparatieservice staat paraat. Eén telefoontje en uw huurfiets wordt snel en kosteloos omgeruild.

bovag-garantie-logo-fc-3

Fietsverhuur in de Koog twee filialen 
Van der Linde fietsen heeft twee filialen in de Koog. Dit zijn Fiets Inn en van der Linde fietsen de Koog. Beide fietsverhuurders hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en kunnen u van de juiste fietsen en elektrische fietsen voorzien. De Koog ligt in het westen van het eiland en biedt mogelijkheden om het rustige zuiden of de natuurparken en indrukwekkende mooie duinen in het westen te ontdekken. Zo ligt het bijvoorbeeld vlakbij Ecomare. Het zeehonden opvangcentrum. Wist u dat u bij elke fietsreservering bij Fietsen Op Texel 15% korting krijgt op uw entree-kaartje bij Ecomare?  Kortom de Koog is een goed startpunt voor een prachtige fietstocht over het eiland.
 Van der Linde fietsen de Koog 
Naast het verhuren van fietsen, verkoopt van der Linde fietsen de Koog ook fietsen.
Van der Linde fietsen de Koog heeft een uitgebreid assortiment aan sportieve fietsen en stadsfietsen.
Lokale klanten en gasten op het eiland zijn ook welkom voor reparatie/onderhoud voor hun eigen fiets.
In de shop van van der Linde de Koog vindt u alle accessoires en kleding die uw fietsplezier bevorderen.
Fiets-Inn fietsverhuur op Texel
Fiets-Inn verhuurt een uitgebreid assortiment aan fietsen.
O.a. elektrische fietsen, alle maten kinderfietsen, tandems, kidcars, ouder-kindtandems, cabby’s,elektrische bakfietsen en nog meer!
Ook verkoopt Fiets Inn 2e hands fietsen. Dit zijn gebruikte huurfietsen die nog in topconditie verkeren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een fiets huren in de Koog?
Bekijk dan onze Fiets reserveren pagina. Zo kunt u van te voren gemakkelijk en snel uw fiets reserveren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bezorgservice voor groepen? Neem dan gerust contact met ons op
Fietsverhuur in de Cocksdorp 

Een fiets huren in de Cocksdorp kunt u bij fietsverhuur bedrijf van der Linde doen.  Deze ervaren fietsspecialist verzorgt al jarenlang, tot grote tevredenheid van zijn klanten, de fietsverhuur in de Cocksdorp.  Van der Linde fietsen de Cocksdorp geeft u een mooi startpunt om het eiland te verkennen. Het dorp ligt namelijk helemaal in het Noorden van Texel, direct aan de zee.

Naast het verhuren is van der Linde fietsen de Cocksdorp al jaren een vertrouwde plek voor het aankopen en repareren van (elektrische) fietsen.  Door het gekwalificeerde personeel en uitstekende kennis kunnen zij u voorzien van het beste advies.  Van der Linde fietsen in de Cocksdorp heeft een uitgebreide showroom met elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Daarom kies je voor Fietsen op Texel:

N

Uitstekende service + Pech onderweg service!

N

24/7 uw fiets huren

N

25 depots verspreidt over Texel

N

Uitsluitend verhuur van top merken

Hulp nodig of heeft u vragen?