Onze depots

Onze depots

Veilig fietsen huren bij Fietsen Op Texel: Corona update

Geachte klant, vanaf heden kunt u uw gereserveerde fietsen weer buiten bij onze filialen afhalen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Online reserveren

 1. Klik hier om een fiets te huren.

  – Reserveren voor vandaag en morgen is niet mogelijk. U bent welkom bij één van onze filialen, daar kunt u op basis van beschikbaarheid fietsen huren
  .
  – Reserveringen vanaf 2 dagen van tevoren en voor minimaal 2 dagen kunnen wij, onder voorbehoud en afhankelijk van uw verblijfadres, bezorgen. Dit ziet u bij het maken van de reservering. 
 2. Kies de periode waarin u een fiets wilt huren.  
 3. Kies de fiets(en) die u wilt huren. Kunt u de gewenste fiets niet selecteren? Dan is deze helaas niet beschikbaar voor de gekozen periode.
 4. Vul uw gegevens in en voldoe de betaling.

Uitgifte fietsen

 • De gereserveerde fietsen kunnen opgehaald worden op het afhaaladres wat op uw reserveringsbevestiging staat aangegeven. (Klik hier voor onze filialen). Één van onze medewerkers brengt de gereserveerde fiets(en) naar buiten en overhandigt deze aan u. Uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM.

Inleveren fietsen

 • Op de dag van inleveren kunt u de fietsen bij de vestiging, waar u de fietsen ook heeft afgehaald, weer inleveren. Maximaal één persoon mag daarbinnen om de fietsen af te melden en de eventuele borg te verrekenen.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Wij wensen u veel fietsplezier op het eiland,
Team Fietsen op Texel

Onze afhaalpunten

Fietsen op Texel heeft een hoofddepot in het dorp De Koog (Nikadel 75) en heeft daarnaast meerde verhuur depots over het eiland. U kunt zelf bepalen waar u uw huurfietsen wilt ophalen. Let wel: U brengt uw fiets ook weer terug bij het filiaal waar u deze heeft gehaald. Reserveren gaat slechts in 3 stappen eenvoudig online, maar check eerst even welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn.

Tijd om Texel te
ontdekken op de fiets!