Onze depots

Onze depots

Onze afhaalpunten

Fietsen op Texel heeft vier hoofddepots en oplaadpunten voor elektrische fietsen op Texel. U kunt zelf bepalen waar u uw huurfietsen wilt ophalen. Let wel: U brengt uw fiets ook weer terug bij het filiaal waar u deze heeft gehaald. Reserveren gaat slechts in 3 stappen eenvoudig online, maar check eerst even welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn.

We hebben 4 depots waar u uw fietsen kunt afhalen

Van der Linde Fietsen – De Cocksdorp 

Van der Linde fietsen de Cocksdorp geeft u een mooi startpunt om het eiland te verkennen. Het dorp ligt namelijk helemaal in het Noorden van Texel, direct aan de zee. Naast het verhuren is van der Linde fietsen de Cocksdorp al jaren een vertrouwde plek voor het aankopen en repareren van (elektrische) fietsen.  Door het gekwalificeerde personeel en uitstekende kennis kunnen zij u voorzien van het beste advies.  Van der Linde fietsen in de Cocksdorp heeft een uitgebreide showroom met elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Van der Linde fietsen – De Koog 

Naast het verhuren van fietsen, verkoopt van der Linde fietsen de Koog ook fietsen. Van der Linde fietsen de Koog heeft een uitgebreid assortiment aan sportieve fietsen en stadsfietsen. Lokale klanten en gasten op het eiland zijn ook welkom voor reparatie/onderhoud voor hun eigen fiets. In de shop van van der Linde de Koog vindt u alle accessoires en kleding die uw fietsplezier bevorderen.

Van der linde fietsen – Den Burg

Van der Linde Den Burg is het jongste depot van Van der Linde Fietsen. In dit filiaal kunt u terecht voor het huren van diverse fietsen, maar ook voor het kopen van een nieuwe fietsen of accessoires. Ons vakkundig personeel helpt u graag met de keuze die bij u past.

Fietsen Op Texel

Dit is het hoofddepot van Fietsen Op Texel waar een uitgebreid assortiment aan fietsen verhuurd wordt. O.a. elektrische fietsen, alle maten kinderfietsen, tandems, kidcars, ouder-kindtandems, cabby’s,elektrische bakfietsen en nog meer! Ook zit Bikedeals.nl in dit filiaal. Dit zijn jong gebruikte huurfietsen van Fietsen Op Texel die nog in topconditie verkeren.

Tijd om Texel te
ontdekken op de fiets!