Onze depots

Onze depots

Geachte klant, helaas kunt u t/m 19 januari 2021 geen fietsen huren op onze locaties.

Wat kunnen we wel voor u betekenen?
Het is mogelijk om uw fietsen online te reserveren en dan komen wij deze bezorgen bij uw huis- of vakantieadres of bij de receptie / verhuur van uw vakantieadres. Fietsen die voor 18:00 uur online worden gereserveerd, worden de volgende dag bezorgd. Voor dezelfde dag reserveren is helaas niet mogelijk. Uiteraard bezorgen wij conform de richtlijnen van het RIVM.

Hoe kunt u online een fiets huren?

  1. Klik hier om een fiets te huren
  2. Kies de periode waarin u een fiets wilt huren (let op: Voor 18:00 uur online gereserveerd is de volgende dag bezorgd. Het is helaas niet mogelijk om nog voor dezelfde dag te reserveren.)
  3. U dient een afhaaladres te selecteren van één van onze locaties. Voor reserveringen t/m 19 januari maakt het niet uit wat u hier invult
  4. Kies de fiets(en) die u wilt huren, vul uw gegevens in en voldoe de betaling
  5. U ontvangt de algemene reserveringsbevestiging en daarna nog een bevestiging waarin wij aangeven of we de fiets bezorgen bij uw accommodatie of dat u deze op kunt halen bij de receptie / verhuurlocatie van uw vakantieadres.

Wij hopen op uw begrip. Blijf gezond, en wij wensen u een veel fietsplezier op het eiland.

Met vriendelijke groet,

Team Fietsen op Texel

Onze afhaalpunten

Fietsen op Texel heeft een hoofddepot in het dorp De Koog (Nikadel 75) en heeft daarnaast meerde verhuur depots over het eiland. U kunt zelf bepalen waar u uw huurfietsen wilt ophalen. Let wel: U brengt uw fiets ook weer terug bij het filiaal waar u deze heeft gehaald. Reserveren gaat slechts in 3 stappen eenvoudig online, maar check eerst even welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn.

Tijd om Texel te
ontdekken op de fiets!