Achtergrond
Logo Fietsen op Texel
Nederlands Deutsch

Online Reserveren


Reserveren gaat slechts in een paar stappen, maar check eerst welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn!

Direct reserveren

Tweedehands fietsen


Al onze prachtige huurfietsen kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Wij verkopen het gehele jaar door ons hele assortiment.

Fietsen kopen

Waarom FietsenOpTexel.nl?


  • Uitstekende service
  • 24/7 uw fiets huren
  • 25 depots verspreid over Texel
  • Uitsluitend verhuur van top merken

Fietsverhuur De Koog


Van der Linde fietsen heeft twee vestigingen namelijk in De Cocksdorp en De Koog. . Deze fietsverhuurders hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en kunnen u van de juiste fietsen voorzien. Fietsverhuur in De Koog wordt veel gebruik van gemaakt doordat De Koog een goed startpunt van een lange fietstocht is. De Koog ligt in het westen van het eiland en biedt mogelijkheden om het rustige zuiden of de natuurparken en indrukwekkend mooie duinen in het westen te ontdekken.
Naast fietsverhuur heeft De Koog nog veel meer te bieden. Zo ligt het bijvoorbeeld vlakbij zeehonden opvang centrum Ecomare, zeker een bezoekje waard.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fietsverhuur De Koog? Bekijk dan onze reserveringspagina voor de mogelijkheden van het online reserveren. Zo kunt u van te voren gemakkelijk en snel uw fietsen reserveren en eventueel uw fietsroute alvast plannen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bezorgservice voor groepen? Neem dan gerust contact met ons op.