Achtergrond
Logo Fietsen op Texel
Nederlands Deutsch

Online Reserveren


Reserveren gaat slechts in een paar stappen, maar check eerst welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn!

Direct reserveren

Tweedehands fietsen


Al onze prachtige huurfietsen kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Wij verkopen het gehele jaar door ons hele assortiment.

Fietsen kopen

Waarom FietsenOpTexel.nl?


  • Uitstekende service
  • 24/7 uw fiets huren
  • 25 depots verspreid over Texel
  • Uitsluitend verhuur van top merken

Fietsverhuur De Cocksdorp


Fietsverhuur De Cocksdorp kunt u bij fietsverhuur bedrijf Van der Linde doen. Deze ervaren fietsenspecialist verzorgt al jarenlang tot grote tevredenheid van zijn klanten de fietsverhuur in De Cocksdorp. Fietsverhuur De Cocksdorp geeft u een mooi startpunt om het eiland te verkennen. Het dorpje ligt namelijk helemaal in het noorden van Texel, direct aan zee.
U kunt er dan ook voor kiezen om na de fietsverhuur in De Cocksdorp verder te tredden langs de kust naar het Oosten van Texel, maar ook het westen van Texel is een aanrader. Hier vindt u de prachtige duinen en enkele natuurparken die zeker de moeite waard zijn!
Voor meer informatie over fietstochten op Texel verwijzen wij u door naar onze fietsroute pagina.

Fietsverhuur De Cocksdorp verhuurt gemakkelijk en snel hun fietsen via onze website aan u. Hierdoor kunt u voor uw vakantie al uw activiteiten plannen en regelen.

Reserveer direct uw fiets!