Achtergrond
Logo Fietsen op Texel
Nederlands Deutsch

Online Reserveren


Reserveren gaat slechts in een paar stappen, maar check eerst welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn!

Direct reserveren

Tweedehands fietsen


Al onze prachtige huurfietsen kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Wij verkopen het gehele jaar door ons hele assortiment.

Fietsen kopen

Waarom FietsenOpTexel.nl?


  • Uitstekende service
  • 24/7 uw fiets huren
  • 25 depots verspreid over Texel
  • Uitsluitend verhuur van top merken

Fietsverhuur op Texel


Fietsverhuur op Texel

Fietsverhuur op Texel is erg belangrijk. Voor een echt fietseiland is de voorziening van goed materiaal essentieel. Voor ons staat uw fietsplezier voorop en daarom doen wij er alles aan om voor u de ideale fiets aan te kunnen bieden. Bij 3 verschillende bedrijven verspreid over Texel kunt u goede fietsen huren. Fietsverhuur op Texel wordt aanbevolen bij een van de volgende 3 bedrijven:

Fietsverhuur op Texel in De Cocksdorp vindt u op het noorden van het eiland. De Koog ligt in het westen van Texel.
Fietsverhuur op Texel is zeer eenvoudig geregeld en als u het van te voren online reserveert heeft u tijdens uw verblijf op Texel weer een zorg minder. Mocht u vragen hebben over het online reserveren van fietsverhuur op Texel, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.
Er zijn vele service mogelijkheden voor fietsverhuur op Texel, waar duizenden toeristen jaarlijks dankbaar gebruik van maken. Zo kunnen uw fietsen worden afgeleverd bij uw vakantieadres, maar ook bijvoorbeeld bij de boot. Indien u met een groot gezelschap reist kan uw fietsverhuur op Texel nóg gemakkelijker worden gemaakt: er kan worden gezorgd voor bagagevervoer van de boot naar uw accommodatie. Zo kunt u maximaal genieten van uw verblijf op Texel. Wilt u meer weten over fietsverhuur op Texel? Bekijk dan snel onze fietsverhuur webshop.