Achtergrond
Logo Fietsen op Texel
Nederlands Deutsch

Online Reserveren


Reserveren gaat slechts in een paar stappen, maar check eerst welk depot dicht bij uw vakantie adres ligt en wat onze huurvoorwaarden zijn!

Direct reserveren

Tweedehands fietsen


Al onze prachtige huurfietsen kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Wij verkopen het gehele jaar door ons hele assortiment.

Fietsen kopen

Waarom FietsenOpTexel.nl?


  • Uitstekende service
  • 24/7 uw fiets huren
  • 25 depots verspreid over Texel
  • Uitsluitend verhuur van top merken

Fietsroute Texel


Tijdens een fietsroute op Texel heeft u als vakantieganger of liefhebber van het Nederlands natuurschoon veel te zien. FietsenopTexel.nl biedt in samenwerking met TexelNU een tweetal prachtige fietsroutes op Texel aan, gebaseerd op de plekken van het eiland die u gezien moet hebben. 
Met de eerst tocht, fietsroute Texel 1, ontdekt u het zuidelijk stuk van Texel.  Met de fietsroute Texel 1 komt u onder andere langs de volgende plaatsen:
Het noordelijk gedeelte is zeker ook een fietsroute waard, fietsroute Texel 2. Tijdens fietsroute Texel 2 ontdekt u een heel ander stuk van het eiland en Texel is afwisselend genoeg voor diversiteit tijdens beide tochten. Tijdens fietsroute Texel 2 kunt u de volgende hoogtepunten verwachten:
Goede fietsen zijn tijdens de fietsroutes op Texel essentieel. Daarom helpen wij u graag verder met fietsverhuur of fietsverkoop.